Video Mitingul PSD pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, încheiat după două ore. Ţuţuianu: Şi noi contăm!

Mii de simpatizanţi PSD au participat, sâmbătă, la Târgovişte, la mitingul pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, care a durat aproximativ două ore, timp în care au scandat: „TSDist, nu comunist”, „Votul meu contează”, au cerut respectarea votului din 11 şi demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

6051 afișări

"(...) Am venit astăzi să spunem tuturor românilor că şi noi contăm, că democraţia nu se negociază, că poporul a decis pe 11 decembrie, că poporul este suveran”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, pe scena amplasată, în Piaţa Revoluţiei, din Târgovişte, în faţa a mii de participanţi.

Manifestanţii din Piaţa Revoluţiei au avut pancarte cu mesaje de susţinere pentru Guvernul Grindeanu, au cerut demisia preşedinlui Klaus Iohannis şi a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi, o parte din ei purtând pe umeri sau legat la gât tricolorul României, dar şi inimioare tricolore în piept.

Din Piaţa Revoluţiei, manifestanţii au plecat, în coloană, spre sediul PSD, scandând mesaje precum: "Sunt TSD-ist, nu comunist!", “DNA fără cucuvea”, "Votul meu contează", "Protest elegant.../Preşedinte ezitant", “Susţinem normalitatea, apărăm votul democratic”.

Primii manifestanţi ajunşi în faţa sediului PSD au cerut demisia lui Klaus Iohannis şi au afişat pancarte mari pe care erau desenate harta României, însoţită de mesajul “o singură Românie”.

“Iohannis, demisia!”, “Iohannis, nu uita! România nu-i a ta!”, “Piromanul cel activ a dat foc la Colectiv”, “Digi 24, securiştii”, au strigat primii manifestanţi ajunşi la sediul PSD.

Mitingul a început la ora 10, în Piaţa Revoluţiei, de unde au s-au deplasat în coloană traseul: Bulevardul Libertăţii, prin centrul oraşului, primii manifestanţi ajungând la sediul PSD Dâmboviţa în jurul ore 11:20.

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a ieşit în faţa sediului PSD, în jurul orei 12:00, mulţumindu-le manifestanţilor veniţi pentru susţinerea Guvernului Grindeanu şi urându-le: "Drum bun spre casă!".

La mitingul pentru susţinerea Guvernului Grindeanu au fost prezenţi şi ministrul fondurilor Europene, deputatul Rovana Plumb, deputatul Leonardo Badea, Corneliu Ştefan, Titus Corlăţean, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, precum şi lideri locali şi susţinători din tot judeţul Dâmboviţa.

Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa şi preşedintele Comisiei parlamentare de control a SRI, a anunţat, marţi, că va organiza, sâmbătă, un miting cu 10.000 de persoane, la Târgovişte, pentru a exprima susţinerea faţă de premierul Grindeanu şi liderul PSD, Liviu Dragnea, el menţionând că manifestarea nu va fi, însă, şi anti-Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici