Monica Columbeanu, purtătoarea de cuvânt a lui Nati Meir

Candidatul la Preşedinţie Nati Meir a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că purtătorul său de cuvânt va fi Monica Columbeanu, care a precizat că va avea ca rol "transmiterea de mesaje" şi că va fi "interfaţa domnului Nati Meir", onorariul fiind "o chestiune confidenţială".

87 afișări
Imaginea articolului Monica Columbeanu, purtătoarea de cuvânt a lui Nati Meir

Monica Columbeanu şi Nati Meir (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Facem o istorie care spun că Monica Columbeanu, în clipa asta, a intrat în politica românească. Din clipa asta ea s-a făcut purtătorul de cuvânt al meu, al candidatului la Preşedinţie din România", a declarat Nati Meir.

El a menţionat i-a fost foarte greu să o convingă pe aceasta (Monica Columbeanu - n.r.), dar că finalul este foarte important, iar ei formează în prezent un tandem.

"Şi cu ea am stat de vorbă foarte mult, şi cu soţul ei, şi când mi-a dat acordul am ştiut că am făcut istorie pentru România", a mai spus Meir.

La rândul său, noul purtător de cuvânt a ţinut să menţioneze că rolul ei va fi transmiterea de mesaje.

"Am înţeles că funcţia mea ar fi de purtător de cuvânt, aşadar de transmitere de mesaje. Voi fi interfaţa domnului Nati Meir, interfaţa domnului cu dumneavoastră", a arătat Monica Columbeanu.

Întrebată despre onorariul pe care-l va primi, ea a spus că este "o chestiune confidenţială" dar că a acceptat în primul rând pentru că urmează cursurile unei facultăţi de comunicare.

"Doresc să pun în practică ceea ce am învăţat acolo, ceea ce acum ştiu doar în teorie. Este o mare şansă pentru mine această... şansă pe care mi-a dat-o domnul Nati Meir", a mai spus Monica Columbeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici