Motreanu: Delegaţia Permanentă a decis strategia pentru alegeri - PNL merge singur

Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, referindu-se la recomandarea Institutului Social Democrat "Ovidiu Şincai" ca PSD şi PNL să încheie un pact de neagresiune electorală, că liberalii au decis să meargă singuri în alegeri, urmând să discute alianţele după.

19 afișări
Imaginea articolului Motreanu: Delegaţia Permanentă a decis strategia pentru alegeri - PNL merge singur

Motreanu: Delegaţia Permanentă a decis strategia pentru alegeri - PNL merge singur (Imagine: Mediafax Foto)

"Lucrurile sunt clare, la Delegaţia Permanentă s-a pus în discuţie strategia PNL pentru alegerile parlamentare, şi anume că PNL merge singur în alegeri, urmând ca orice politică de alianţe să o analizeze după şi în funcţie de rezultatul alegerilor", a susţinut Dan Motreanu.

Institutul Social Democrat "Ovidiu Şincai" a recomandat, într-un raport de analiză politică prezentat luni, ca PSD şi PNL să realizeze un pact de neagresiune electorală pentru alegerile parlamentare, care să constituie o fază pregătitoare pentru o guvernare comună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici