Năstase: Teoretic, Oprescu are şanse să fie nominalizat pentru Primăria Capitalei

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase a declarat, vineri, că, din punct de vedere teoretic, Sorin Oprescu are şanse să fie nominalizat pentru Primăria Capitalei, dat fiind că decizia finală privind candidatul pentru Bucureşti se ia luni în BPN şi e validată de Comitetul Executiv.

13 afișări
Imaginea articolului Năstase: Teoretic, Oprescu are şanse să fie nominalizat pentru Primăria Capitalei

Năstase: Teoretic, Oprescu are şanse să fie nominalizat pentru Primăria Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Năstase a precizat, totodată, că punctul de vedere al organizaţiei Bucureşti, care îl susţine pe Marian Vanghelie pentru această candidatură, va avea o anumită pondere în decizia finală a PSD.

Adrian Năstase a adăugat că nu ascunde faptul că are o relaţie apropiată cu Sorin Oprescu, întrucât el este cel care l-a convins pe Oprescu să vină în PSD, în timp ce relaţia sa cu Marian Vanghelie nu a fost una extrem de apropiată.

Năstase a precizat că este important ca PSD să ia în acest caz o decizie "rece şi aşezată", care să se bazeze pe şansele reale ale viitorului candidat de a câştiga Primăria Bucureşti şi pe semnalul important pe care acest candidat îl va da la nivelul scrutinelor locale din ţară.

El a arătat totodată că a auzit despre faptul că Sorin Oprescu ar dori să candideze ca independent, dar a subliniat că, din cunoştinţele sale, Sorin Oprescu nu s-a pronunţat în mod direct asupra acestui aspect. Năstase a spus că Sorin Oprescu va aştepta o decizie finală a PSD în privinţa candidatului la Primăria Bucureşti pentru a se pronunţa.

Năstase declarat că nu ştie care au fost raţiunile pentru care s-a decis nominalizarea lui Marian Vanghelie în calitate de candidat la Primăria Capitalei şi a precizat că aşteaptă şedinţa Biroului Naţional Permanent de luni pentru a le afla.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici