Năstase: Unii vor spune că facem terapie de grup în partid, dar e nevoie şi de aşa ceva

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, după CExN, că este nevoie şi de terapie de grup în partid, având în vedere că întoarcerea rezultatelor exit-poll-urilor a constituit o surpriză foarte mare pentru social-democraţi, care sunt marcaţi de încercările de fraudă ale PDL.

18 afișări
Imaginea articolului Năstase: Unii vor spune că facem terapie de grup în partid, dar e nevoie şi de aşa ceva

Năstase: Unii vor spune că facem terapie de grup în partid, dar e nevoie şi de aşa ceva (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie importantă (la CExN, n.r.). Unii vor spune că facem terapie de grup în cadrul partidului, dar e nevoie şi de aşa ceva, pentru că, într-adevăr, a fost o surpriză foarte mare şi pentru noi şi suntem în continuare marcaţi de faptul că am văzut în teritoriu enorm de multe încercări de fraudă", a declarat Năstase.

El a precizat că era important pentru PSD ca liderii partidului să se strângă în cadrul CExN pentru a-şi reafirma unitatea ca partid.

"Era important să ne strângem aici - conducerea PSD, preşedinţii de organizaţii - pentru a reafirma unitatea noastră ca partid, ca structură politică şi de a gândi acţiunile noastre în viitor, pe nivel imediat, dar şi în perspectivă, activităţile legate de Parlament şi formarea Guvernului", a adăugat Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici