Nechifor (PSD): Băsescu şi-a anunţat indirect candidatura

Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor, membru al echipei naţionale de campanie a PSD, a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat, indirect, candidatura pentru un nou mandat prezidenţial, dar că acesta nu e sigur dacă va candida independent sau din partea PDL.

15 afișări
Imaginea articolului Nechifor (PSD): Băsescu şi-a anunţat indirect candidatura

Nechifor (PSD): Băsescu şi-a anunţat indirect candidatura (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Nechifor a declarat că, vorbind despre candidatura sa în cadrul întâlnirii cu parlamentarii PDL, preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat indirect această intenţie.

"Nu mai contează dacă le-a cerut sau nu parlamentarilor PDL să întreţină acest subiect. Traian Băsescu şi-a anunţat astfel indirect candidatura la preşedinţie, doar că nu e sigur dacă va candida ca independent sau din partea PDL", a spus Nechifor.

El consideră că prin răspunsurile evazive pe care le dă în ceea ce priveşte candidatura sa, Traian Băsescu încearcă o nou bulversare a opiniei publice.

"De fapt, preşedintele Traian Băsescu este candidat cu şansa a doua de a ajunge în turul al doilea de scrutin, iar prin bulversarea opiniei publice încearcă să păcălească din nou electoratul dorind ca sondajele de opinie să cumuleze intenţiile de vot pentru candidatura sa din partea PDL cât şi cele pentru un candidat independent", a spus Nechifor.

El a adăugat că, în plus, Traian Băsescu mizează şi pe electoratul lui George Becali, copiindu-i comportamentul.

"Traian Băsescu mizează şi pe electoratul lui Becali căruia îi copiază comportamentul. Tunde oi, merge pe muntele Athos şi este noul războinic al crizei", a mai spus Cătălin Nechifor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că, la discuţiile cu parlamentarii PDL, a precizat că eventuala sa candidatură nu trebuie alimentată de PDL, catalogând drept dezinformare faptul că un cotidian central a relatat că pe notiţele sale pregătite pentru întâlnire scria contrariul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici