Negoiţă, despre presiuni pentru renunţarea la candidatura la şefia PSD: Arăt eu a om care să cedeze?

Preşedintele PSD Bucureşti Robert Negoiţă a declarat, joi, întrebat dacă au fost făcute peresiuni asupra sa pentru a-şi retrage candidatura la şefia PSD, că nu este genul de om care să se lase intimidat de presiuni.

766 afișări
Imaginea articolului Negoiţă, despre presiuni pentru renunţarea la candidatura la şefia PSD: Arăt eu a om care să cedeze?

Negoiţă, despre presiuni pentru renunţarea la candidatura la şefia PSD: Arăt eu a om care să cedeze? (Foto: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Întrebat dacă au fost presiuni la adresa sa pentru a renunţa la candidatura la preşedinţia PSD, Robert Negoiţă a spus: "Arăt eu a om care să cedeze la presiuni?".

Robert Negoiţă a anunţat, miercuri seară, că îşi retrage intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al PSD, în condiţiile în care va candida Liviu Dragnea, menţionând că face pare din echipa acestuia şi îl susţine împreună cu PSD Bucureşti în acest demers.

Tot miercuri, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că îşi va lansa candidatura la preşedinţia partidului duminică, la Teleorman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici