Nicolae Ciucă este în căutare de susţinere pentru un guvern minoritar. Cu cine discută premierul desemnat

  • „Mandatul de la nivelul partidului este să căutăm susţinere pentru un guvern minoritar”, a declarat premierul desemnat Nicolae Ciucă.
  • Premierul desemnat mai spune că va avea discuţii cu „toţi cei care sunt dispuşi”.
982 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă este în căutare de susţinere pentru un guvern minoritar. Cu cine discută premierul desemnat

Nicolae Ciucă

„Am discutat cu domnul Marcel Ciolacu la telefon, a rămas să finalizăm programul de guvernare, să analizăm cele 10 măsuri pioritare ale dumnealor. Am finalizat progamul, analizăm măsurile, finalizăm întâlnirea de astăzi cu domnul Dacian Cioloş, ulterior vom relua discuţiile.(...) Vom avea discuţii cu toţi care sunt dispuşi să avem această discuţie şi să înţeleagă că noi trebuie să găsim soluţii păentru ieşirea din criză”, a spus Nicolae Ciucă.

„Mandatul de la nivelul partidului este acesta: să căutăm susţinere pentru un guvern minoritar”, a mai spus premierul desemnat.

Nicolae Ciucă a fost desemnat de preşedintele Klaus Iohannis să formeze un nou guvern. Nominalizarea a fost făcută după ce Dacian Cioloş, precedentul premier desemnat, nu a reuşit să obţină voturile necesare învestiturii în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici