Nicolai: Moţiunea anunţată de CV Tudor, un proiect al Alianţei PDL-PRM pe care îl aşteptam

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că demersul liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, de a invita "adevăratele" partide din opoziţie să iniţieze o moţiune de cenzură împotriva Guvernului liberal este un proiect al Alianţei PDL-PRM, pe care PNL îl aştepta.

28 afișări
Imaginea articolului Nicolai: Moţiunea anunţată de CV Tudor, un proiect al Alianţei PDL-PRM pe care îl aşteptam

Nicolai: Moţiunea anunţată de CV Tudor, un proiect al Alianţei PDL-PRM pe care îl aşteptam (Imagine: Mediafax Foto)

"Adevărata opoziţie parlamentară este Alianţa PDL-PRM, aşa că nu e nicio surpriză invitaţia domnului Vadim Tudor. Nu ştiu cărui partid i-a mai făcut apel la alianţă domnul Vadim. Este o certitudine că e un proiect al Alianţei PDL-PRM, pe care noi îl aşteptam", a susţinut Norica Nicolai.

Întrebată ce va face PNL dacă opoziţia se va mobiliza şi va depune o moţiune de cenzură, Nicolai a replicat: "PNL aşteaptă depunerea, dezbaterea şi rezultatul acestei moţiuni de cenzură".

În ceea ce priveşte dubiile liderului PRM privind "organizarea alegerilor în condiţii perfect legale şi democratice", de către actualul Executiv, vicepreşedintele PNL a ţinut să-l asigure pe acesta că alegerile vor fi organizate cu respectarea legii.

"Domnul Vadim Tudor are o obsesie şi cu legalitatea alegerilor şi cu democraţia. Îl asigurăm că alegerile vor fi organizate strict în limitele legii şi într-un spirit de democraţie la care vor participa, sper, toate partidele politice", a afirmat Norica Nicolai.

PRM invită partidele "adevăratei opoziţii" să iniţieze o moţiune de cenzură în luna septembrie, a anunţat sâmbătă liderul formaţiunii, Corneliu Vadim Tudor, în timpul lucrărilor Conferinţei Naţionale a partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici