Nicoleta Nicolae, purtător de cuvânt al preşedintelui interimar Crin Antonescu

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui interimar Crin Antonescu este Nicoleta Nicolae, potrivit unui decret semnat, luni, de către Antonescu.

1192 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Nicolae, purtător de cuvânt al preşedintelui interimar Crin Antonescu

Crin Antonescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Preşedintele interimar al României, Crin Antonescu, a semnat luni, 13 august a.c., Decizia pentru numirea doamnei Nicoleta Nicolae Ioana în funcţia de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică şi purtător de cuvânt al Preşedintelui României", se arată într-un comunicat postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Tot luni, Antonescu a semnat decretele pentru numirea în funcţie a încă doi consilieri prezidenţiali, precum şi pe cel de eliberare din funcţie a ultimului consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu aflat încă la Cotroceni.

În 3 august, Crin Antonescu a semnat decretele de eliberare din funcţii a cinci consilieri prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici