Nicuşor Dan a împărţit bugetul municipiului Bucureşti pentru 2021

  • Nicuşor Dan are schema pentru bugetul municipiului Bucureşti pentru 2021
  • Primăria Bucureşti va avea un total de 4,5 miliarde de lei fără banii din fonduri europene
  • 700.000 de lei sunt banii pentru salariile funcţionarilor din PMB
  • 2 miliarde de lei sunt bani pentru subvenţiile către Termoelectrica şi STB
1674 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan a împărţit bugetul municipiului Bucureşti pentru 2021

STORY Nicuşor Dan a împărţit bugetul pentru 2021

Nicuşor Dan ţi-a împărţit deja taxele şi impozitele pe care le plăteşti către primăria municipiului Bucureşti. Primăria Capitalei poate miza în 2021 pe un buget circa 4,5 miliarde de lei fără banii din fondurile europene. Din aceşti bani, 700.000 de lei sunt bani planificaţi pentru salariile funcţionarilor. Alte 2 miliarde de lei vor fi redirecţionaţi pentru plata subvenţiilor către Termoelectrica şi Societatea de Transport Bucureşti. Aşa că, pentru alte activiţăţi curente şi proiecte rămân 2,7 miliarde de lei.  

BUGETUL PMB 2021

700.000 de lei – salarii

1 miliard – subvenţia pentru Termoelectrica

1 miliard – subvenţia pentru  STB

2,7 miliarde – activităţi curente şi proiecte

TOTAL: 4,5 miliarde de lei

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici