Nicuşor Dan: Am finalizat procedura de achiziţie a creditului pentru plata diferenţelor de preţ la termie

Nicuşor Dan anunţă că a finalizat procedura de achiziţie a creditului de 500 de milioane de lei pentru plata diferenţelor de preţ la termie între 2019-2022: „Sunt optimist că vom reuşi să încheiem cu bine acest maraton procedural pentru a putea ca bucureştenii să treacă iarna cu bine”.

390 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Am finalizat procedura de achiziţie a creditului  pentru plata diferenţelor de preţ la termie

„Am finalizat procedura de achiziţie a creditului de 500 de milioane de lei pentru plata diferenţelor de preţ la termie între 2019-2022. Achiziţia a fost câştigată de Unicredit. Le mulţumesc colegilor din primărie si angajaţilor băncii care aseară la ora 22:00 încă lucrau la documentele necesare aprobării acestui credit”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El precizează că mai sunt câteva proceduri de îndeplinit, respectiv avizul Comisiei de Autorizare a Împrumuturilor Locale, votul în Consiliul General şi tragerea efectivă şi utilizarea banilor.

„Toţi aceşti paşi trebuie parcurşi într-un timp extrem de scurt, pentru că ordonanţa de urgenţă dată de Guvern ne obligă să terminăm procedura până la finalul anului. Am comprimat într-o lună ceea ce se face în mod normal în 3 luni, cu preţul multor şedinţe şi a multor ore peste program în primărie şi în băncile care au ofertat. Sunt optimist că vom reuşi să încheiem cu bine acest maraton procedural pentru a putea ca bucureştenii să treacă iarna cu bine”, încheie primarul Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici