Nicuşor Dan, despre majorarea indemnizaţiilor primarilor: Nu e oportună

Majorarea indemnizaţiilor primarilor, decisă de Legislativ, nu este oportună, afirmă miercuri primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

329 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, despre majorarea indemnizaţiilor primarilor: Nu e oportună

Nicuşor Dan, Facebook

„Nu e oportună în acest moment (majorarea indemnizaţiilor aleşilor - n.r.), cu o criză care ne aşteaptă, majorarea salariilor tuturor primarlor din România, inclusiv a mea”, spune primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Reacţia edilului vine după ce Parlamentul a decis majorarea indemnizaţiilor primarilor şi viceprimarilor, precum şi a preşedinţilor şi vicepreşedinţilor consiliilor judeţene.

Deputaţii au aprobat, marţi, majorarea indemnizaţiilor pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene. În favoare au votat 168 deputaţi. Împotrivă au votat 79 deputaţi, iar patru deputaţi s-au abţinut. USR a anunţat că atacă la CCR.

Anterior, Senatul a aprobat un amendament care prevedea ca indemnizaţiile tuturor demnitarilor să fie majorate, însă Camera Deputaţilor a fost for decizional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici