Nicuşor Dan: Înţeleg că Firea a intrat în logica de campanie şi în stilul PSD distorsionează adevărul

Primarul general Nicuşor Dan o atacă pe Gabriela Firea, despre care spune că a uitat situaţia financiară dezastruoasă în care a lăsat Primăria Capitalei: „Înţeleg că Gabriela Firea a intrat în logica de campanie şi în stilul PSD distorsionează adevărul. Însă cifrele nu pot fi cosmetizate”.

2159 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Înţeleg că Firea a intrat în logica de campanie şi în stilul PSD distorsionează adevărul

„Fostul primar, Gabriela Firea, se pare că a uitat situaţia financiară dezastruoasă în care a lăsat oraşul şi mă acuză că plătesc “datorii închipuite“. Îi reîmprospătez memoria. Când am ajuns în primărie, am găsit un buget de 3 milioane de lei şi datorii curente de 3 miliarde de lei. Adică o datorie de 1000 de ori mai mare decât bugetul. Din cele trei miliarde, 165 de milioane de lei erau neplătiţi pentru autobuzele Otokar”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

Creditele pentru investiţii erau blocate, adaugă el.

„Datoriile curente trebuiau plătite imediat. Conturile Primăriei erau blocate. Eram practic în faliment nedeclarat. Iar lista dezastrului poate continua. Astăzi avem o situaţie financiară stabilă. Am început anul cu zero datorii curente, iar lucrările de investiţii sunt deblocate şi continuă. Înţeleg că Gabriela Firea a intrat în logica de campanie şi în stilul PSD distorsionează adevărul. Însă cifrele nu pot fi cosmetizate”, încheie Nikcuşor Dan

Capitala a ajuns pe mâinile unor falşi salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate, afirmă Gabriela Firea, fost primar general: „Bucureştiul trebuie salvat cu adevărat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici