Nicuşor Dan: Provocare pentru rechinii imobiliari-candidaţi voi, nu vă mai ascundeţi în spatele unor amărâţi

„Rechinii imobiliari îşi caută un executant, care să facă cum se făcea”, spune Nicuşor Dan. El are o provocare pentru aceştia: „candidaţi voi, nu vă mai ascundeţi în spatele unor amărâţi”.

686 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Provocare pentru rechinii imobiliari-candidaţi voi, nu vă mai ascundeţi în spatele unor amărâţi

Nicuşor Dan: Provocare pentru rechinii imobiliari-candidaţi voi, nu vă mai ascundeţi în spatele unor amărâţi

„Bucureştenii vor avea de ales peste trei luni între un proiect pentru bucureşteni şi o nouă combinaţie politicianistă în care bucureştenii nu există, pentru că este politicianism să dai Bucureştiul la schimb pentru alte funcţii sau locuri pe listă, este politicianism să cauţi candidat cu trei luni înainte de alegeri. Nu crede nimeni că poţi să faci un proiect serios pentru un oraş aşa de complex cum e Bucureştiul, în trei luni. Este calcul politicianist să devansezi alegerile locale, ca să schimbi rezultatul alegerilor europarlamentare. Unde sunt bucureştenii în acest calcul? Interesul public ar fi impus o dezbatere publică pe proiecte, unde toată comunitatea să fie implicată şi în urma dezbaterii să alegem proiectul cel mai bun. Politicianismul este exact invers decât interesul public”, a declarat Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El afirmă că „nu există interes public, ci există un interes de gaşcă”.

„O să avem din nou o campanie de ură, o campanie cu atacuri la persoană şi în campania asta foarte mulţi bani subterani de la rechinii imobiliari. Pentru că noi de fapt nu am avut o reală opoziţie PSD la această administraţie.Singura luptă care s-a dat în acesti trei ani a fost lupta între actuala administraţie şi rechinii imobiliari. (...) Acum rechinii imobiliari îşi caută un executant, care să facă cum se făcea, adică blocuri de zece etaje pe străduţe de două benzi, blocuri în parcuri. Provocarea mea pentru rechinii imobiliari este - candidaţi voi, candidaţi voi, nu vă mai ascundeţi în spatele unor amărâţi”, a completat Dan.

Referitor PSD şi PNL, el afirmă că „asta e problema noastră că nu avem contracandidat şi mai sunt trei luni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici