Niţă: Cele 39 de filiale PSD prezente la Braşov îl sprijină pe Geoană pentru preşedinţia partidului

Toate cele 39 de filiale ale PSD care au fost prezente, sâmbătă, la întâlnirea de la Poiana Braşov, îl vor sprijini pe Mircea Geoană pentru funcţia de preşedinte al partidului, a declarat liderul filialei judeţene a PSD Braşov, Constantin Niţă.

61 afișări
Imaginea articolului Niţă: Cele 39 de filiale PSD prezente la Braşov îl sprijină pe Geoană pentru preşedinţia partidului

Niţă: Cele 39 de filiale PSD prezente la Braşov îl sprijină pe Geoană pentru preşedinţia partidului (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit lui Niţă, la întâlnirea de la Poiana Braşov au participat reprezentanţii a 39 de organizaţii judeţene, toate reafirmându-şi sprijinul pentru Mircea Geoană la funcţia de preşedinte

Referitor la posibila candidatură a lui Cristian Diaconescu pentru aceeaşi funcţie, Niţă a spus că este "o competiţie deschisă".

"În cadrul întâlnirii, s-a reafirmat sprijinul tuturor celor 39 de organizaţii pentru Mircea Geoană la funcţia de preşedinte. Am discutat şi despre faptul că trebuie să stabilim un program pentru ceea ce va face pe viitor partidul, un document programatic pentru ca PSD să intre în ceea ce se numeşte partid numărul 1 în opoziţie", a afirmat Constantin Niţă.

Potrivit altor lideri PSD, la întâlnirea de la Poiana Braşov au participat 39 din cele 48 de organizaţii judeţene ale partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici