Noii miniştri ai Muncii şi Familiei au depus jurământul la Palatul Cotroceni

Noii miniştri ai Muncii şi Familiei, Simona Bucura-Oprescu şi Natalia Intotero, au depus miercuri jurământul la Palatul Cotroceni.

675 afișări
Imaginea articolului Noii miniştri ai Muncii şi Familiei au depus jurământul la Palatul Cotroceni

Simona Bucura Oprescu

Ceremonia a avut loc la ora 14.00 la Palatul Cotroceni.

În cursul dimineţii de miercuri, preşedintele a semnat decretele de numire în funcţii a celor doi noi membri ai Guvernului.

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu îl înlocuieşte pe Marius Budăi la Ministerul Muncii, iar Natalia Intotero a fost votată, luni, în cadrul PSD pentru a deveni ministrul Familiei, după demisia Gabrielei Firea ca urmare a dezastrelor găsite în azilele din Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
miniştri,
jurământ,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici