Nominalizarea lui Vanghelie pentru primăria Capitalei, comentată de politicieni

Reprezentanţii principalelor formaţiuni politice au comentat, joi, decizia PSD de susţinere a lui Marian Vanghelie în competiţia electorală pentru desemnarea primarului general al Capitalei.

17 afișări
Imaginea articolului Nominalizarea lui Vanghelie pentru primăria Capitalei, comentată de politicieni

Nominalizarea lui Vanghelie pentru primăria Capitalei, comentată de politicieni

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, pentru MEDIAFAX, că era mai bine pentru Marian Vanghelie dacă rămânea candidatul PSD pentru Sectorul 5, menţionând că bătălia pentru Primăria Bucureştiului se va da între el şi candidatul PDL.

Întrebat dacă Vanghelie este un adversar de temut, Orban a spus că trebuie ţinut seama de orice competitor, dar a subliniat că, în opinia sa, bătălia pentru Primăria Bucureştiului se va da între el şi "cel care va îndrăzni să candideze din partea PDL".

Orban a mai declarat că cei cinci oameni de afaceri invocaţi de social-democratul Marian Vanghelie că ar fi avut discuţii inclusiv cu PNL, în vederea blocării candidaturii sale la Primăria Capitalei, îi sunt necunoscuţi.

"Aceste cinci personaje îmi sunt necunoscute. Ele fac parte din camarila fostului FSN", susţinut Ludovic Orban. El a menţionat că nu are niciun fel de legătură cu cei cinci oameni de afaceri.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, pentru MEDIAFAX, că orice candidat al PSD pentru Primăria Capitalei este un unul "foarte serios", dar că Bucureştiul este un fief al PDL, iar posibilii candidaţi democrat-liberali sunt determinaţi să câştige alegerile în Bucureşti.

Liderul democrat-liberal a anunţat că PDL se va conforma calendarului stabilit în prealabil. "Săptămâna viitoare vom stabili candidatul", a anunţat Vasile Blaga.

Candidatul PC la Primăria Capitalei, Codrin Ştefănescu, a declarat, referitor la candidatura preşedintelui organizaţiei PSD Bucureşti Marian Vanghelie pentru acest post, că lui nu îi este frică nici de candidatura lui Sorin Oprescu.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, joi, că varianta pe care va merge conducerea partidului este de a valida decizia PSD Bucureşti privind candidatura primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, la Primăria Generală a Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici