Nou protest la Drobeta Turnu Severin în care oamenii cer anularea adopţiei Sorinei | VIDEO

Câteva zeci de persoane protează din nou, luni, Drobeta Turnu Severin, cerând anularea adopţiei Sorinei, fetiţa de 8 ani luată cu mascaţi din casa în care a crescut. Oamenii cer premierului demiterea autorităţilor din Mehedinţi, pe care le acuză că nu s-au interesat de caz.

311 afișări
Imaginea articolului Nou protest la Drobeta Turnu Severin în care oamenii cer anularea adopţiei Sorinei | VIDEO

Nou protest la Drobeta Turnu Severin în care oamenii cer anularea adopţiei Sorinei | VIDEO

Oamenii s-au adunat în faţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi şi au scandat „Nu ne lăsăm”, „Toţi pentru Sorina”, „Vrem dreptate”, „Uniţi pentru Sorina”, „Sorina, te iubim”, „Severine ieşi afară, Sorina să nu ne moară” sau „Sorina e a noastră, Piţurcă (procurprul de caz - n.r.) e a voastră”.

Totodată, protestatarii au afişe cu mesaje precum „Lăsaţi-o pe Sorina să vorbească”, „O vrem pe Sorina” sau „Nu plecăm fără Sorina”.

Oamenii cer premierului demiterea autorităţilor din Mehedinţi, pe care le acuză că nu s-au interesat de caz.

De asemenea, protestatarii au cerut şi intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis, care ar trebui să anuleze adopţia.

La protest participă inclusiv câţiva copii.

Fetiţa a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America. Momentul în care mascaţii au intrat în casă şi au luat fetiţa a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii şi strigă „mami, nu vreau să plec!".

Taguri:
fetiţă,
protest,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici