Video O deputată rupe TikTok-ul cu ultima melodie a Erikăi Isac: "Noi mergem la războaie" du-te, fă, trage cu tunu'!

Cântăreaţa de trap este menţinuă în actualitate de pesedista Laura Vicol, preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.

1486 afișări

Avocata Laura Vicol, preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, se promovează pe TikTok folosind melodia şi versiunile Erikăi Isac, „Femei în Parlament”.

Versurile folosite de Laura Vicol, membră PSD, din melodia Erikăi Isac.:

„N-am de unde să ştiu prin ce trec bărbaţii că nu-s unu'
"Noi mergem la războaie" du-te, fă, trage cu tunu'
La ce război ai fost ultima dată tu, Mirel
Că un story de la sala nu te face colonel
Au haz şi talent, vrem femei în Parlament”

Melodia „Femei în Parlament”

Erika Isac este o cântăreaţă de trap care a împărţit România cu versurile melodiei „Macarena”, în care a folosit cuvinte vulgare.

TikTok este o reţea socială chinezească nerecomandată de către UE pentru a fi folosită de către instituţii guvernamentale.

Totuşi, evoluaţia fulminantă a platformei l-a determinat până şi pe Joe Biden, preşedintele SUA, să-şi deschidă cont.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici