Oltean (PD): PLD va trebui să-şi dorească ce-şi doreşte PD

Vicepreşedintele PD Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că democraţii nu vor accepta în noul partid PDL "curente care să creeze tensiuni", el precizând că "PLD va trebui să-şi dorească ce-şi doreşte PD".

3 afișări
Imaginea articolului Oltean (PD): PLD va trebui să-şi dorească ce-şi doreşte PD

Oltean (PD): PLD va trebui să-şi dorească ce-şi doreşte PD

"Noul partid va avea aceeaşi conduită şi nu vom accepta niciodată, ştiu eu, nu curente de opinie, ci curente care să creeze tensiuni cum au fost în PNL sau PLD. Vom discuta aici şi măsurile pe care le vom adopta care vor fi respectate. Cine nu le respectă pleacă. Democraţia este aici în partid, dar regula de bază a fost că atunci când a fost luată o decizie aceasta a fost respectată şi majoritatea a condus şi cei din PLD vor trebui să ştie această regulă şi să o respecte", a spus deputatul PD.

Referindu-se la comasarea prin fuziune a celor două partide, Oltean a declarat că raportul de forţe este evident.

"PLD va trebui să-şi dorească ce-şi doreşte PD. Din momentul în care fuziunea s-a realizat, toţi membrii PDL se alinează la start şi care va fugi mai tare, în sensul care va munci mai mult, va fi prezent pe o listă, că sunt din PD sau PLD nu va fi nicio diferenţă", a spus Ioan Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici