Oltean:Unde sunteţi Crin şi Ponta? Să veniţi să ne vedeţi, nu ne e frică nici de gloanţe nici de USL

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a susţinut, la reuniunea de la Sala Polivalentă, că în 2003 se dorea desfiinţarea PD, iar astăzi "istoria se repetă", el începându-şi discursul astfel: "Unde sunteţi Crin şi Ponta? Să veniţi să ne vedeţi, nouă ne nu este frică nici de gloanţe, nici de USL".

318 afișări
Imaginea articolului Oltean:Unde sunteţi Crin şi Ponta? Să veniţi să ne vedeţi, nu ne e frică nici de gloanţe nici de USL

Oltean:Unde sunteţi Crin şi Ponta? Să veniţi să ne vedeţi, nu ne e frică nici de gloanţe nici de USL (Imagine: Cristina Sabau/Mediafax Foto)

Oltean a spus, la lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale, că în 2003 un preşedinte de partid şi premier în funcţie Adrian Năstase dorea să desfiinţeze PD, iar astăzi "istoria se repetă".

"Un preşedinte al unui partid, premier desemnat, doreşte să ne împuşte", a adăugat Ioan Oltean.

Oltean a arătat că persoanele care doresc să-i împuşte pe democrat-liberali să vină să vadă de câte gloanţe au nevoie.

Ioan Oltean a spus că ce nu a reuşit Adrian Năstase nu vor reuşi nici alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici