Olteanu: Legea salarizării va fi publicată în MO cel târziu marţi

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că la Monitorul Oficial se respectă procedurile şi că Legea salarizării va fi publicată luni sau, cel târziu, marţi, Camera Deputaţilor anunţând, printr-un comunicat, că legea se află deja la Monitorul Oficial.

15 afișări
Imaginea articolului Olteanu: Legea salarizării va fi publicată în MO cel târziu marţi

Olteanu: Legea salarizării va fi publicată în MO cel târziu marţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să-i asigur pe cei interesaţi, printre care nu-l enumăr pe activistul de partid Cătălin Croitoru, aflat în campanie electorală şi fraudulos deghizat în lider sindical că procedurile se respectă la Monitorul Oficial şi că Legea va fi tipărită azi sau, cel târziu, mâine, de îndată ce se finalizează procedurile de editare şi potrivit unui calendar de bun simţ", a susţinut Bogdan Olteanu.

La rândul său, Biroul de presă al Camerei Deputaţilor a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă că, urmare a solicitărilor mass-media referitoare la stadiul în care se află Legea privind creşterile salariale pentru personalul din învăţamânt, menţionează ca "aceasta se află la Monitorul Oficial şi va urma procedura şi termenele legale de publicare".

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că a promulgat legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie, de la 1 octombrie.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a cerut, vineri seara, politicienilor şi liderilor sindicali să înţeleagă că majorarea cu 50% a salariilor profesorilor va avea un efect catastrofal asupra economiei şi a arătat că România nu îşi poate permite aplicarea unei astfel de măsuri iresponsabile.

Vicepreşedintele PNL, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Victoria, că liberalii au mandatat Executivul să nu accepte nicio majorare salarială nejustificată, menţionând că Guvernul nu are niciun motiv să-şi dea demisia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici