Olteanu: Nati Meir a renunţat la demisia din funcţia de deputat

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a anunţat, marţi, în plen, că deputatul independent Nati Meir a renunţat la demisie, el dorind să îşi păstreze demnitatea de deputat până la sfârşitul mandatului, după ce, în urmă cu aproximativ o lună, anunţase că va părăsi Parlamentul şi România.

45 afișări
Imaginea articolului Olteanu: Nati Meir a renunţat la demisia din funcţia de deputat

Olteanu: Nati Meir a renunţat la demisia din funcţia de deputat (Imagine: Mediafax Foto)

"Vă propun să luăm act de această decizie care ne stârneşte tuturor o mare bucurie. Avem şi un dosar foarte voluminos, în care domnia sa explică această importantă decizie. Vom face copii pentru toţi colegii care doresc", a arătat Olteanu, pe un ton ironic.

Potrivit legii, în condiţiile în care un deputat demisionează din această demnitate înainte de finalul mandatului său, necontabilizând astfel un mandat întreg, pierde dreptul la pensia aferentă.

Deputatul Nati Meir a declarat, pe 9 octombrie, pentru MEDIAFAX, că în cursul săptămânii viitoare, luni sau marţi, îşi va da demisia din Parlament şi că va părăsi România pentru totdeauna, împreună cu familia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici