Olteanu nu exclude alianţa cu PDL dacă după alegeri se distanţează de Băsescu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, joi, la Budeasa, în judeţul Argeş, că nu exclude alianţă cu PDL, în situaţia în care, "după alegeri, democrat-liberalii se vor distanţa de preşedintele Traian Băsescu".

9 afișări
Imaginea articolului Olteanu nu exclude alianţa cu PDL dacă după alegeri se distanţează de Băsescu

Olteanu nu exclude alianţa cu PDL dacă după alegeri se distanţează de Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Alegerile care vor veni vor avea multe surprize. Poate vom avea ocazia să constatăm, la toamnă, după alegeri, că cei de la PDL vor fi pe propriile picioare şi atunci putem stă de vorbă. Nu ştiu dacă vom face o înţelegere cu PSD sau cu PDL, asta depinde de programul de guvernare al fiecăruia dintre aceste partide. Oricum, toate discuţiile le vom face după alegeri. La alegerile parlamentare, PNL să obţină un scor mai bun decît la alegerile locale. Acest lucru nu depinde doar de noi, depinde şi de prestaţia celorlalte partide. Obiectivul nostru rămîne însă obţinerea unui rezultat care să ne permită să desemnăm primul-ministru, pentru a putea continua obiectivele actualei guvernări", a declarat Bogdan Olteanu.

Bogdan Olteanu a participat, joi, la Şcoala de vară a Cluburilor Studenţeşti Liberale, în localitatea argeşeană Budeasa, de lângă Piteşti, manifestare la care participă delegaţi liberali din 22 de judeţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici