Olteanu: PNL a depus la Cameră cererea privind comisia Udrea

Deputatul PNL Bogdan Olteanu a anunţat că liberalii au depus, luni, la Secretariatul General al Camerei, solicitarea de înfiinţarea a unei comisii parlamentare de anchetă în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, menţionând că documentul este semnat şi de către parlamentari PSD.

19 afișări
Imaginea articolului Olteanu: PNL a depus la Cameră cererea privind comisia Udrea

Deputatul PNL Bogdan Olteanu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Olteanu a spus că solicitarea poartă semnături din partea unor deputaţi PSD.

Potrivit unor surse din Biroul Permanent al Camerei, documentul este semnat de 55 parlamentari PNL şi de 20 de parlamentari ai PSD.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat, sâmbătă, că formaţiunea sa este de acord cu înfiinţarea comisiei de anchetă parlametară în cazul ministrul Turismului, Elena Udrea, el făcând o paralelă cu cazul Ridzi şi apreciind că la situaţii egale se impun soluţii egale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici