Opiniile politice contrare, motiv de divorţ într-o familie. Dăncilă povesteşte o întâlnire amuzantă cu un liberal

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a povestit la Mamaia, la conferinţa Organizaţiei Femeilor Social Democrate, despre o întâlnire avută la Piteşti cu un liberal, ameninţat cu divorţul de către soţie dacă nu votează PSD.

227 afișări
Imaginea articolului Opiniile politice contrare, motiv de divorţ într-o familie. Dăncilă povesteşte o întâlnire amuzantă cu un liberal

Opiniile politice contrare, motiv de divorţ într-o familie. Dăncilă povesteşte o întâlnire amuzantă cu un liberal

În contextul în care Dăncilă a cerut sprijinul femeilor din România în campania pentru alegerile prezidenţiale, Dăncilă a povestit o întâmplare de joi de la Piteşti: „M-am întâlnit ieri la Piteşti cu un domn care m-a oprit şi mi-a spus <doamna prim-ministru, eu sunt liberal>. I-am spus <mă bucur>. <Ştiţi, eu n-am votat niciodată cu PSD>, zic <Bine, am înţeles>. <Dar acum am o problemă.Mi-a zis soţia mea că dacă nu votez cu dumneavostră, divorţează>”.

Liderul PSD şi-a manifestat speranţa că vor exista „cât mai multe femei şi cât mai multe doamne” care să ofere PSD această susţinere.

„Mă bazez pe toate femeile din România. Ştiu că atunci când noi, femeile, suntem unite, putem reuşi”, a adăugat Dăncilă.

Taguri:
dăncilă,
piteşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici