Oprea, întrebat dacă ia Justiţia şi Agricultura: În coaliţie sunt mereu negocieri, îl avem pe Steriu

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, întrebat dacă UNPR va prelua Justiţia şi Agricultura, a afirmat că într-o coaliţie de guvernare există permanent discuţii legate inclusiv de schimburi de portofolii iar UNPR dispune de un specialist foarte bun în agricultură, respectiv Valeriu Steriu.

238 afișări
Imaginea articolului Oprea, întrebat dacă ia Justiţia şi Agricultura: În coaliţie sunt mereu negocieri, îl avem pe Steriu

Oprea, întrebat dacă ia Justiţia şi Agricultura: În coaliţie sunt mereu negocieri, îl avem pe Steriu (Imagine: Octav Ganea/Medafax Foto)

"Nu vreau să anticipez nimic. Într-o coaliţie de guvernare tot timpul se discută inclusiv schimburi de portofolii", a spus Oprea la Realitatea TV.

El a reluat ideea că are o părere foarte bună despre actualul ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc, evitând în continuare să spună dacă acesta se va înscrie în UNPR.

Deputatul UNPR Valeriu Steriu este vicepreşedinte al comisiei pentru agricultură din luna mai a acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici