Oprescu: Aţi votat bine!

Candidatul independent Sorin Oprescu le-a transmis, duminică, bucureştenilor, după anunţarea rezultatelor sondajelor care îl dau câştigător al alegerilor pentru Capitală, că au votat bine şi că acest vor instalează la Primăria Bucureştiului primul primar independent din istoria recentă.

29 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Aţi votat bine!

Oprescu: Aţi votat bine! (Imagine: Mediafax Foto)

"Doresc să le spun bucureştenilor că au votat bine!", a declarat Oprescu în uralele celor prezenţi la sediul de campanie.

Sorin Oprescu a mulţumit celor care l-au votat, liderilor de partid care l-au susţinut şi echipei sale de campanie.

"Această zi de Rusalii va rămâne în istoria Bucureştiului şi a României pentru mulţi ani de aici înainte, una dintre cele mai frumoase", a spus el.

Candidatul independent la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, a arătat, totodată, că numai prin furt mai poate fi schimbat rezultatul anunţat de exit-poll-uri.

"Astăzi, împreună cu toţi bucureştenii, am scris istorie, de mâine avem treabă la Primărie", a arătat Oprescu.

"A fost un drum lung şi greu pe care am păşit fără să am vreo clipă certitudini. Astăzi am întâlnit nenumărate piedici, am rezistat la nenumărate tentaţii, am primit numai lovituri, dar am rezistat şi am învins, dar numai cu ajutorul dumneavoastră, pentru că ştiam că astăzi, 15 iunie, am o întâlnire de la care nu puteam să lipsesc: întâlnirea mea cu speranţele voastre", a arătat Oprescu.

El a mulţumit bucureştenilor care l-au votat dar şi bucureştenilor care i-au votat pe contracandidaţii săi, pentru că i-au arătat unde a greşit şi i-au dat puterea care l-a împins înainte.

"Mulţumesc tuturor liderilor de partide care m-au susţinut public în partea a doua a campaniei. Respect demnitatea şi verticalitatea lor", a spus Oprescu.

"Mulţumesc familiei mele care m-a sprijinit necondiţionat din prima secundă şi nu în ultimul rând mulţumesc tinerei mele echipe de campanie care m-a purtat la această victorie muncită", a adăugat el.

Oprescu a precizat că decizia luată duminică de bucureşteni ar trebui să-i pună pe gânduri nu doar pe oponenţii săi în această cursă, ci ar trebui să-i pună pe gânduri pe toţi cei care "se caţără în funcţii publice şi încep a doua zi să abuzeze de ele".

"Această rocadă pe care votul vostru o face astăzi la Primăria Capitalei trebuie să fie un model pentru toate primăriile din ţară şi pentru toţi oamenii politici sau publici care capătă putere", a subliniat el.

Discursul lui Oprescu, susţinut în stradă, înconjurat de reporteri, cameramani şi susţinători, a fost unul mai mult interactiv, unii dintre cei prezenţi întrerupându-l în diverse rânduri, încurajându-l sau solicitând să se meargă în piaţa Universităţii pentru a sărbători.

La anunţarea exit-poll-urilor, la Cafeneaua "La Independentu' " au apărut Aurelian Pavelescu, Nicolae Bănicioiu, Şerban Nicoale, Robert Negoiţă.

Candidatul independent la Primăria Capitalei Sorin Oprescu a obţinut 54,5% din voturi la alegerile de duminică, el fiind urmat la o diferenţă de 9 procente de candidatul PDL Vasile Blaga, conform unui exit-poll realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding, difuzat de Antena 3.

Candidatul independent la Primăria Capitalei Sorin Oprescu a obţinut 54,3 % din voturi la alegerile de duminică, el fiind urmat la o diferenţă de aproape 9 procente de candidatul PDL Vasile Blaga, care a obţinut 45,7%, conform unui exit-poll realizat de INSOMAR şi difuzat de Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici