Oprescu i-a sugerat lui Videanu un viceprimar "din zona liberală"

Primarul general Sorin Oprescu, i-a sugerat, vineri, la întâlnirea cu fostul edil şef al Capitalei Adriean Videanu, ca al doilea viceprimar să fie "din zona liberală", arătând că aşa este mai corect având în vedere că "aşa au au dorit cetăţenii".

36 afișări
Imaginea articolului Oprescu i-a sugerat lui Videanu un viceprimar "din zona liberală"

Oprescu i-a sugerat lui Videanu un viceprimar "din zona liberală" (Imagine: Mediafax Foto)

"I-am sugerat lui Adriean Videanu că poate ar fi mai corect ca al doilea viceprimar să fie din zona liberală. Aşa e mai corect, având în vedere că aşa au dorit cetăţenii", a declarat Sorin Oprescu în prima sa zi de primar al Capitalei.

Acesta a precizat că Adriean Videanu i-a promis că va prezenta propunerea în discuţiile de la PDL.

"Domnul Videanu mi-a promis că va supune această propunere în cadrul partidului (PDL - n.r.)", a mai spus Oprescu.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, validat, în urmă cu o zi, în funcţie, şi-a început, vineri, activitatea la Primăria Capitalei, acesta ajungând în instituţie în jurul orei 9.00. La intrarea în sediul Primăriei Capitalei, Oprescu a salutat presa, după care a intrat în biroul pe care îl va ocupa în următorii patru ani, unde a avut o discuţie cu fostul primar Adriean Videanu, care îl aştepta pentru predarea biroului.

Independentul Sorin Oprescu a depus, joi, jurământul la învestirea în funcţia de primar general al Capitalei, după validarea noului Consiliu General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Noul CGMB va avea în componenţă 55 de consilieri, din care 24 de la PDL, 16 de la PSD, opt de la PNL, patru de la PNG şi trei de la PRM.

Dintre consilierii generali, vor fi aleşi doi viceprimari, în funcţie de negocierile dintre partide, niciuna dintre formaţiunile intrate în CGMB nedeţinând majoritatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici