Oprescu îşi anunţă azi candidatura la Preşedinţie

Fostul lider social-democrat Octav Cozmâncă a declarat, luni, că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, îşi va anunţa, luni după-amiază, candidatura la Preşedinţia României.

29 afișări
Imaginea articolului Oprescu îşi anunţă azi candidatura la Preşedinţie

Oprescu îşi anunţă azi candidatura la Preşedinţie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Va fi o declaraţie privind angajarea oficială în competiţie şi de ce anume o face", a declarat Cozmâncă pentru MEDIAFAX.

Fostul lider PSD, şef de campanie pentru actualul primar al Capitalei, şi-a exprimat încrederea că Sorin Oprescu va câştiga alegerile prezidenţiale motivând că "lumea s-a săturat de ce este acum".

Pe site-ul www.sorinoprescu.ro este afişat un mesaj care indică faptul că primarul general al Capitalei va face "un anunţ important" luni la ora 16.00.

Practic, este postat un temporizator, care indică timpul rămas până la anunţul lui Oprescu.

Lansarea lui Oprescu ar avea loc la două zile după anunţurile preşedintelui Băsescu şi europarlamentarului George Becali privind candidatura la Preşedinţie, şi la trei zile după congresul de lansare în cursa pentru Cotroceni a liderului PSD Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici