Oprescu va avea întrevederi la Chişinău cu preşedintele şi premierul Republicii Moldova

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va avea întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu premierul Vlad Filat şi cu edilul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, în cadrul unei vizite oficiale la Chişinău, se arată într-un comunicat transmis luni agenţiei MEDIAFAX.

163 afișări
Imaginea articolului Oprescu va avea întrevederi la Chişinău cu preşedintele şi premierul Republicii Moldova

Sorin Oprescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Edilul Sorin Oprescu va efectua, marţi şi miercuri, o vizită oficială în capitala Republicii Moldova, potrvit sursei citate.

"În cadrul vizitei, Primarul Capitalei va avea întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu premierul Vlad Filat şi cu primarul Capitalei moldovene, Dorin Chirtoacă", se arată în comunicat.

De asemenea, Oprescu urmează să se întâlnească cu profesori şi studenţi ai Academiei de Administrare Publică de pe lângă Preşedintele Republicii Moldova, cu care va discuta aspecte legate de managementul din administraţia publică.

În aprilie 2010, Sorin Oprescu l-a primit la Bucureşti pe cel care asigura interimatul la conducerea Republicii Molodova, Mihai Ghimpu.

După ce a primit Cheia Oraşului Bucureşti de la Oprescu, Mihai Ghimpu l-a invitat pe edilul-şef al Capitalei într-o vizită la Chişinău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici