Orban: Dacă nu apar repoziţionări din partea unor actori politici, moţiunea nu are şanse să treacă

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi seara, că moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi UDMR pentru demitrea cabinetului său nu are şanse să treacă, dacă nu intervin repoziţionări a unor "actori politici" care să aibă "consistenţă numerică".

353 afișări
Imaginea articolului Orban: Dacă nu apar repoziţionări din partea unor actori politici, moţiunea nu are şanse să treacă

Orban: Dacă nu apar repoziţionări din partea unor actori politici, moţiunea nu are şanse să treacă

“Din punctul meu de vedere, astăzi pe evaluarea pe care o avem, sigur dacă nu apar repoziţionări din partea unor actori politici, care să aibă o oarecare consistenţă numerică, moţiunea aşa cum este atazi nu are şanse să treacă (...) Conform evaluării noastre nu există numărul de voturi necesare pentru", a subliniat premierul.

Întrebat dacă parlamentării vor vota după trecerea moţiunii de cenzură investirea aceluiaşi guvern cu aceeaşi componenţă, premierul Ludovic Orban a declarat că aceştia ar trebui "să se caute".

"Dacă după ce ne-au dat jos, prin moţiune de cenzură, vor vota investirea aceluiaşi guvern trebuie să se caute şi oricum cred că ar râde toată ţara de ei", a declarat Ludovic Orban.

Premierul a declarat că nu a luat în calcul încă, dacă va candida pentru un fotoliu de Parlamentar, în eventualitatea în care nu va mai fi premier.

"Nu am luat încă o decizie, este posibil să candidez.", a precizat acesta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici