Orban: Decizia de participare la guvernare a PNL trebuia luată în Delegaţia Permanentă

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că decizia liberalilor privind participarea la guvernare trebuia luată, în mod normal, potrivit Statutului, în Delegaţia Permanentă, menţionând că a solicitat, alături de alţi colegi, măcar consultarea liderilor de filiale.

11 afișări
Imaginea articolului Orban: Decizia de participare la guvernare a PNL trebuia luată în Delegaţia Permanentă

Orban: Decizia de participare la guvernare a PNL trebuia luată în Delegaţia Permanentă

"În mod normal, o decizie referitoare la participarea la guvernare, în conformitate cu Statutul, ar fi trebuit luată în Delegaţia Permanentă. Chiar am solicitat, împreună cu mai mulţi colegi, consultarea, măcar a preşedinţilor de organizaţii judeţene", a spus Orban.

Citeşte şi

Morega: Trecerea PNL în opoziţie nu trebuie decisă de "două-trei persoane de la centru"

Orban: Nominalizarea lui Stolojan, un uriaş pas înapoi pentru România

Tăriceanu: PNL nu e oficial în opoziţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici