Orban: Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remaniere guvernamentală

  • Premierul Ludovic Orban a spus, sâmbătă seara, că „nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remaniere guvernamentală”.
  • Premierul a făcut precizări referitoare la activitatea miniştrilor din cabinetul său în contextul crizei provocate de COVID-19.
  • „Nu există om fără de greşeală”, declară Ludovic Orban.
645 afișări
Imaginea articolului Orban: Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remaniere guvernamentală

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remaniere guvernamentală. Toţi miniştrii Guvernului pe care îl conduc sunt implicaţi la maximum în eforturile pe care le facem pentru a lupta cu succes împotriva epidemiei şi pentru a lua toate măsurile care se impun pentru a apăra sănătatea şi viaţa oamenilor şi pentru a repune în mişcare economia românească, pentru a asigura o reluare a activităţii economice şi o relansare economică cât mai rapidă”, a spus, sâmbătă seara, premierul Ludovic Orban.

Prim-ministrul a spus, însă, referitor la activitatea miniştrilor din cabinetul său, în contextul epidemiei de COVID-19, că „nu există om fără de greşeală”.

„Sigur că mai greşim, important e să recunoaştem atunci când greşim, să corectăm eventualele greşeli. Să le corectăm cât mai repede. De exemplu, a fost situaţia aglomerării de la Cluj, cu plecarea muncitorilor în Germania. Puţină lume a arătat ce s-a întâmplat a doua zi”, a mai spus Orban.

Surse liberale au spus, vineri, pentru MEDIAFAX, că premierul pregăteşte remanierea a trei miniştri, respectiv Marcel Vela, Monica Anisie şi Ion Ştefan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici