Orban: Reformarea clasei politice nu se face cu fete de nomenclaturişti ca Roberta Anastase

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, la Piteşti, că reformarea clasei politice nu se poate face cu oameni ca Sorin Frunzăverde sau cu "fete de nomenclaturişti" cum este Roberta Anastase.

2 afișări
Imaginea articolului Orban: Reformarea clasei politice nu se face cu fete de nomenclaturişti ca Roberta Anastase

Orban: Reformarea clasei politice nu se face cu fete de nomenclaturişti ca Roberta Anastase

Vicepreşedintele PNL a ţinut să declare, vineri, în replică la declaraţia europarlamentarului democrat Robertei Anastase potrivit căreia "PNL îşi face campanie pentru europarlamentare cu oameni politici importaţi", că reformarea clasei politice nu se poate face cu oameni ca Sorin Frunzăverde sau Roberta Anastase, de la PD.

"Dacă tot vorbim de reformarea clasei politice eu nu cred că se va face cu Sorin Frunzăverde, eternul Sorin Frunzăverde, cu atât mai mult toamna atunci când cad frunzele. Şi nici cu fete de nomenclaturişti aşa cum este Roberta Anastase", a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici