Orban: Salut victoria PAS, o veste extraordinară care vine din Republica Moldova

Salut victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate, o veste extraordinară care vine din Republica Moldova, ai cărei cetăţeni au luat o decizie fermă, pro-europeană, declară liderul PNL, Ludovic Orban. „Decizia organizării alegerilor anticipate s-a dovedit una corectă”.

951 afișări
Imaginea articolului Orban: Salut victoria PAS, o veste extraordinară care vine din Republica Moldova

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Salut victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate! Este o veste extraordinară care vine din Republica Moldova, ai cărei cetăţeni au luat o decizie fermă, pro-europeană”, transmite Ludovic Orban.

El afirmă că decizia organizării alegerilor anticipate s-a dovedit una corectă

„Felicitări preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru decizia organizării alegerilor anticipate, care s-a dovedit una corectă, şi pentru determinarea de a crede într-un viitor mai bun pentru toţi cetăţenii moldoveni. Mă bucură nespus mobilizarea diasporei şi hotărârea de a-şi face auzită vocea în favoarea compatrioţilor din Republica Moldova. În calitate de preşedinte al PNL, am fost şi voi rămâne alături de Partidul Acţiune şi Solidaritate, faţă de care mă leagă nu doar apartenenţa la aceeaşi familie politică europeană, ci şi acelaşi ataşament pentru un parcurs democratic şi pro-occidental al Republicii Moldova”, conchide preşedintele PNL.

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS, proeuropean) a câştigat scrutinul parlamentar din Republica Moldova, conform rezultatelor preliminare ale unui sondaj telefonic efectuat în cursul zilei de duminică de organizaţia WatchDog.MD şi de Institutul de Politici Publice.

Datele sondajului de opinie sunt preliminare, urmând să fie actualizate pe măsură ce sunt centralizate.

Duminică, în Republica Moldova au avut loc alegeri parlamentare anticipate. 11 secţii de votare au fost deschise în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici