Orban: Unii se pare că nu înţeleg. Au un comportament agresiv, nu respectă regulile

  • Orban spune că s-ar putea să nu mai existe alte măsuri de relaxare dacă va creşte numărul cazurilor din cauza comportamentului celor ce nu respectă regulile
  • El spune că există o minoritate „care de multe ori se manifestă agresiv şi în sfidarea regulilor”
  • Dacă vrem alte măsuri de relaxare, trebuie ca până la 1 iunie, situaţia să nu se înrăutăţească
3480 afișări
Imaginea articolului Orban: Unii se pare că nu înţeleg. Au un comportament agresiv, nu respectă regulile

FOTO: Profimedia

 

Te-ai bucurat de măsurile de relaxare care au venit odată cu starea de alertă? Orban te anunţă că se poate să nu mai existe altele, dacă numărul cazurilor va creşte din cauza celor ce nu respectă regulile.

„Majoritatea zdrobitoare a cetăţenilor, 98% dintre cetăţenii români sunt oameni cu respect faţă de lege, oameni care respectă regulile.Trebuie să fim în continuare alături de ei şi să-i ferim de unii care se pare că nu înţeleg, o minoritate care de multe ori se manifestă agresiv şi în sfidarea regulilor”, spune Ludovic Orban, premierul României.

Dacă până la 1 iunie, numărul cazurilor va creşte, nu te vei mai putea bucura de alte măsuri de relaxare.

„Există riscul să revenim asupra unor măsuri de relaxare care ar putea determina, din cauza unui comportament incorect şi împotriva regulilor, o creştere semnificativă a numărului de cazuri”, precizează Ludovic Orban, premierul României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici