Ordonanţa care permite CNSAS să continue activitatea a fost publicată în MO

Ordonanţa de urgenţă care permite Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii să îşi continue activitatea, după decizia Curţii Constituţionale privind neconstituţionalitatea Legii CNSAS, a fost publicată în Monitorul Oficial miercuri seara, la câteva ore după avizul Guvernului.

2 afișări
Imaginea articolului Ordonanţa care permite CNSAS să continue activitatea a fost publicată în MO

Ordonanţa care permite CNSAS să continue activitatea a fost publicată în Monitorul Oficial

În acelaşi număr al Monitorului este publicată şi decizia Curţii Constituţionale referitoare la Legea CNSAS.

Conform ordonanţei de urgenţă, Direcţia de Investigaţii a CNSAS va fi cea care, în urma verificărilor, va transmite celui vizat o înştiinţare potrivit căreia, în opinia cercetătorilor, a colaborat sau nu cu Securitatea, urmând ca această comunicare să poată fi contestată sau nu fie la Colegiu, fie la instanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici