Paleologu: E absurd ca tocmai cei care n-au nicio vină să-şi dea demisia din conducerea partidului

Secretarul executiv al PDL Theodor Paleologu consideră că este "absurd" ca tocmai cei care nu au nicio vină să-şi dea demisia din conducerea PDL.

349 afișări
Imaginea articolului Paleologu: E absurd ca tocmai cei care n-au nicio vină să-şi dea demisia din conducerea partidului

Theodor Paleologu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"E absurd ca tocmai cei care n-au nici o vină să-şi dea demisia din conducerea partidului", scrie Paleologu pe Facebook.

Colegiul Director al PDL a decis, vineri, să convoace în februarie 2013 CNC al partidului care să stabilească în mai data Convenţiei Naţionale la care ar urma să fie aleasă o nouă conducere.

În şedinţa de vineri, singurele demisii au fost ale lui Cristian Preda, din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, şi Sever Voinescu, din funcţia de vicepreşedinte al partidului.

Cezar Preda, care anunţase luni că demisionează din funcţia de prim-vicepreşedinte, a revenit asupra demisiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici