Paleologu: Nu sunt eu prezidenţiabilul PDL, mai căutaţi. Când îl găsiţi, să îmi spuneţi şi mie

Secretarul executiv al PDL, Theodor Paleologu, a declarat, vineri, comentând afirmaţiile preşedintelui Băsescu, că nu el este prezidenţiabilul PDL şi a adăugat: "Mai căutaţi. Când îl descoperiţi, vă rog să-mi spuneţi şi mie".

209 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Nu sunt eu prezidenţiabilul PDL, mai căutaţi. Când îl găsiţi, să îmi spuneţi şi mie

Paleologu: Nu sunt eu prezidenţiabilul PDL, mai căutaţi. Când îl găsiţi, să îmi spuneţi şi mie (Imagine: Razvan Lupica / MediafaxFoto)

"Nu sunt eu prezidenţiabilul de 40 de ani. Mai căutaţi. Când îl descoperiţi, vă rog să-mi spuneţi şi mie", a precizat, pentru MEDIAFAX, Paleologu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că PDL are un prezidenţiabil acum în interiorul său, care este bărbat, precizând însă că actuala conducere a formaţiunii are o problemă "de a vedea ziua de mâine", adică legată de vârstă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici