Paleologu: USL nu se va destrăma, e ca-n Mioriţa, doi ciobani s-au aliat să-l elimine pe al treilea

USL va avea mai multe voturi decât PDL la parlamentare, dar dacă scorul va fi 45 la 25, PDL este în drept să dorească să participe la guvernare, susţine deputatul PDL Theodor Paleologu, precizând că USL nu se va destrăma, pentru partidele din Uniune vor fi unite de "dorinţa de a exercita puterea".

648 afișări
Imaginea articolului Paleologu: USL nu se va destrăma, e ca-n Mioriţa, doi ciobani s-au aliat să-l elimine pe al treilea

Theodor Paleologu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat, la RFI, dacă vede PDL în Guvern după alegerile din decembrie, Theodor Paleologu a răspuns: "Totul este posibil, depinde de rezultate. Evident că cele mai multe voturi le va avea Uniunea Social Liberală, este clar. Depinde însă cu cât mai mult decât noi. Dacă este un scor 45 la 25, de exemplu, din punctul meu de vedere, PDL-ul este în drept să dorească să participe la guvernare. Dar sigur că acest lucru e puţin probabil, pentru că e ca-n Mioriţa, avem alianţa celor doi ciobani, pentru a-l elimina pe al treilea!".

Paleologu crede că Uniunea Social Liberală nu se va desfiinţa: "USL-ul eu nu cred că se va destrăma, cred că-i va ţine împreună dorinţa de a exercita puterea, de a impune prim-ministrul, de a-i numi pe oamenii apropiaţi în funcţii, pentru a scoate tot ce-i valoros, pentru simplul motiv că a fost numit sau promovat de noi".

Theodor Paleologu avertizează că 2013 va fi un an "catastrofal". "Eu nu cred că USL-ul se va destrăma aşa uşor, însă va fi enorma dezamăgire, pentru că anul 2013 va fi fără îndoială cel mai greu de până acum şi nu exagerez acest lucru, pentru că am anumite informaţii. Legat de fondurile europene. Există o enormă exasperare faţă de România în cercurile europene, iar această propagandă deşănţată şi iresponsabilă împotriva instituţiilor europene nu face decât să agraveze situaţia României, să ne izoleze şi 2013 va fi din acest punct de vedere un an absolut catastrofal!", afirmă deputatul PDL, citat de RFI.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici