Paul Stănescu a renunţat la şefia PSD Olt. Ce se ascunde în spatele deciziei

Senatorul Paul Stănescu, secretar general interimar al Partidului Social Democrat, a renunţat la şefia PSD Olt. În locul lui a fost ales, la congresul organizat joi, Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt.

2424 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu a renunţat la şefia PSD Olt. Ce se ascunde în spatele deciziei

Paul Stănescu a renunţat la şefia PSD Olt. Ce se ascunde în spatele deciziei

Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a renunţat, după 10 ani, la şefia organizaţiei judeţene Olt. Locul său a fost luat de Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, care ocupa funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a PSD. Oprescu a fost singurul candidat pentru această funcţie.

La încheierea mandatului, Stănescu i-a sfătuit pe noii şefi ai organizaţiei să respecte cetăţenii.

„Ca să fii respectat, trebuie să respecţi. Să respectăm cetăţenii din judeţul nostru. E cel mai important lucru pentru noi toţi ca oameni politici şi nu numai”, a declarat Paul Stănescu.

La Conferinţa de alegeri a PSD Olt au participat Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, dar şi Sorin Grindeanu, fostul premier al României.

La Congresul PSD nu este exclus să fie vot pe moţiune. Marcel Ciolacu nu a exclus o candidatură la şefia partidului, iar Gabriel Firea şi Paul Stănescu s-ar putea regăsi în echipa lui Ciolacu pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici