PDL Bucureşti lansează un concurs adresat locuitorilor Capitalei. Câştigătorul va fi desemnat primul pe lista partidului pentru Consiliul General din Bucureşti

Organizaţia PDL Bucureşti a lansat, miercuri, o competiţie pentru bucureşteni intitulată "Ai un proiect pentru Bucureşti? Noi avem soluţia. Câştigă-ţi un loc în Consiliul General!", în urma căreia câştigătorul va fi desemnat primul pe lista PDL pentru CGMB.

399 afișări
Imaginea articolului PDL Bucureşti lansează un concurs adresat locuitorilor Capitalei. Câştigătorul va fi desemnat primul pe lista partidului pentru Consiliul General din Bucureşti

PDL Bucureşti lansează un concurs adresat locuitorilor Capitalei. Câştigătorul va fi desemnat primul pe lista partidului pentru Consiliul General din Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Este o competiţie pe care o lansăm astăzi, PDL Bucureşti are o propunere inedită pentru bucureşteni. Propunem bucureştenilor, celor care au un proiect pentru Capitală prin care îşi doresc să îmbunătăţească viaţa bucureştenilor, un proiect prin care îşi doresc să înfrumuseţeze Capitala, să-l trimită către PDL Bucureşti şi câştigătorul celui mai interesant proiect va avea loc în Consiliul General va deveni primul candidat pe lista de consilieri generali ai PDL", a anunţat preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

Ea a arătat că aceasta este parte a strategiei prin care PDL Bucureşti încearcă să se apropie de bucureşteni.

Udrea a precizat că până pe 25 aprilie vor fi strânse toate proiectele care vor fi transmise de bucureşteni, pe 27 aprilie juriul va delibera, iar pe 29 aprilie va fi anunţat câştigătorul competiţiei.

Elena Udrea a mai spus că persoanele care se înscriu în această competiţie trebuie să nu fie membri ai PDL sau ai altor partide, să nu fie specialişti, iar proiectele să fie trimise on-line sau la sediul PDL Bucureşti.

La conferinţa de presă susţinută de Elena Udrea cu prilejul lansării acestui proiect au fost prezenţi şi candidatul PDL pentru Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, precum şi primarii Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş, dar şi candidatul pentru sectorul 1, Theodor Paleologu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici