PDL: Vanghelie a tocmit oameni să aducă injurii preşedintelui la manifestările de 1 Decembrie

Preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a susţinut, luni, că liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a tocmit oameni să aducă injurii preşedintelui Traian Băsescu la manifestările prilejuite de Ziua Naţională, de la Arcul de Trimf.

17 afișări
Imaginea articolului PDL: Vanghelie a tocmit oameni să aducă injurii preşedintelui la manifestările de 1 Decembrie

PDL: Vanghelie a tocmit oameni să aducă injurii preşedintelui la manifestările de 1 Decembrie

Sulfina Barbu a precizat, într-o declaraţie susţinută la sediul central al partidului, că PDL a aflat "cu stupoare" că PSD doreşte să se folosească, marţi, de Ziua Naţională a României, de ceremoniile festive pentru a face campanie negativă, dar şi pentru a aduce injurii preşedintelui României.

"Pentru că a terminat tot ce avea de făcut în calitatea sa de edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie pregăteşte o diversiune electorală care va transforma evenimentele de Ziua Naţională într-un bâlci politic. Primarul «Care este» a tocmit oameni din Sectorul 5 şi din Bucureşti care să aducă injurii şefului statului la manifestările solemne de la Arcul de Trimf", a spus Barbu.

Ea a susţinut că "aşa înţelege preşedintele PSD al Organizaţiei de Bucureşti să facă o campanie electorală pentru cel dintâi dimplomat al PSD, Mircea Geoană, cu atacuri murdare şi cu gherillă sponsorizată de Vanghelie".

Sulfina Barbu a declarat că PDL face un apel public la PSD să suspende acţiunile electorale din data de 1 Decembrie.

"Este un gest minim de decenţă al tuturor liderilor politici ca de Ziua Naţională a României, indiferent din ce partid fac parte, să desfăşoare acţiuni adecvate acestei zile", a spus ea.

În plus, PDL îi cere candidatului PSD, Mircea Geoană, să stopeze toate acţiunile negative şi de campanie electorală pe care le-au pregătit.

"Este de datoria lui Mircea Geoană să îi ceară lui Marian Vanghelie să nu stâlcească Ziua Naţională a României, aşa cum a stâlcit limba română. PDL cere PSD să nu transforme ziua de 1 Decembrie într-un banner electoral, pentru că această zi nu are culoare politică, iar evenimentele sunt dedicate tuturor", a spus Sulfina Barbu.

Barbu a mai cerut adversarilor politici să renunţe la campaniile murdare pe care le-au lansat deja, dar şi la cele pe care le-ar regiza în acest moment în laboratoarele secrete ale partidelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici