Perioada de depunere a propunerilor de proiecte de producţie de energie se modifică

Perioada de depunere a propunerilor de proiecte de producţie de energie din surse regenerabile se modifică, a anunţat, miercuri, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

515 afișări
Imaginea articolului Perioada de depunere a propunerilor de proiecte de producţie de energie se modifică

Perioada de depunere a propunerilor de proiecte de producţie de energie se modifică

MADR a primit mai multe solicitări din partea unor potenţiali beneficiari pentru modificarea perioadei de depunere a propunerilor de proiecte de producţie de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurenţială, în sensul stabilirii unei date de deschidere după 9 noiembrie 2023.

Motivul invocat a fost că perioada cuprinsă de la data afisării pe site a Ghidului şi data deschiderii sesiunii este insuficientă pentru pregatirea acestor proiecte.

Totodată, a fost solicitată şi acordarea unui interval mai mare de 15 zile pentru depunerea acestor proiecte.

Astfel, MADR a propus modificarea perioadei de depunere a propunerilor de proiecte de producţie de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurenţială pentru datele de 20 noiembrie 2023, ora 08:00 şi 15 decembrie 2023, ora 23:59.

Astfel, prin Ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale, a fost aprobat Ghidul solicitantului pentru accesarea Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol şi industriei alimentare, versiunea 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici