Petre Roman şi Mircea Coşea s-au înscris în PSL

Fostul prim-ministru Petre Roman şi fostul europarlamentar Mircea Coşea s-au înscris în PSL, a anunţat Ilan Laufer, vineri, pe Facebook.

813 afișări
Imaginea articolului Petre Roman şi Mircea Coşea s-au înscris în PSL

Petre Roman şi Mircea Coşea s-au înscris în PSL

„Petre Roman şi Mircea Coşea se alătură celui mai ambiţios start-up politic din Europa. Echipei Platformei Social Liberale (PSL) i se alătură două personalităţi marcante. Petre Roman, fost prim-ministru al României, şi Mircea Coşea, fost europarlamentar, doctor în economie şi preşedinte al Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză Economică, au devenit ambasadori pentru „România 10 în 10”, primul proiect de ţară al ultimilor 15 ani, iniţiat sub egida PSL. Anunţul oficial va fi făcut cu ocazia Conferinţei Naţionale a formaţiunii, eveniment care are loc la Poiana Braşov mâine 8 februarie”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

Anunţul oficial va fi făcut sâmbătă, la Braşov, cu ocazia Conferinţei Naţionale a formaţiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici