Petrecerea lui Orban din Parlament. Bode îi ia apărarea: „ Este foarte greu să încadrez acest eveniment, neparticipând la el”

  • Marţi, 25 mai, a fost ziua de naştere a lui Ludovic Orban.
  • Zeci de colegi de-ai lui Orban au participat la aniversarea sa, în Salonul Spaniol din Camera Deputaţilor, fără să poarte mască.
  • Ministrul de Interne, Lucian Bode, consideră că evenimentul de marţi, organizat de ziua lui Ludovic Orban, nu a fost petrecere.
  • „Eu nu definesc ceea ce s-a întâmplat acolo ca o masă festivă”, a spus Bode.
790 afișări
Imaginea articolului Petrecerea lui Orban din Parlament. Bode îi ia apărarea: „ Este foarte greu să încadrez acest eveniment, neparticipând la el”

Petrecerea lui Orban. Bode îi ia apărarea: „ Este foarte greu să încadrez acest eveniment, neparticipând la el”

„Eu consider că nu a fost o petrecere. Eu nu definesc ceea ce s-a întâmplat acolo o masă festivă, o petrecere. Este foarte greu să încadrez acest eveniment, neparticipând la el. (...) Niciodată structurile MAI nu au sancţionat pe cineva doar pe cineva doar pe baza imaginilor apărute în spaţiul public”, spune ministrul de Interne, Lucian Bode.

El afirmă că „nu vine Poliţia Română să verifice ce se întâmplă în Parlamentul României”, ci există o direcţie specializată care realizează propria anchetă şi transmite, dacă e cazul, sesizarea la Poliţie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, spune că nu a organizat o petrecere de ziua sa în Parlament, ci au venit colegii să-i ureze „La mulţi ani” de ziua sa: „Dacă vin colegi să-ţi spună La mulţi ani nu poţi să le întorci spatele”.

„Nu poţi să porţi mască când mănânci, hai să fim cinstiţi. S-a adus pizza... Am anticipat că vor veni colegi să-mi spună La mulţi ani. Colegii mei sunt aproape toţi vaccinaţi. (...) Nu a fost nicio petrecere organizată. La finalul programului meu au fost mai mulţi colegi. Câţi sunt, nu am stat să număr. I-am îndemnat să respecte regulile”, spune Ludovic Orban.

Marţi a fost ziua preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a împlinit 58 de ani.

Zeci de colegi ai lui Orban au participat la aniversare, în Salonul Spaniol, fără să poarte mască.

Întrebat despre această situaţie, premierul Florin Cîţu a spus că nu a văzut imaginile cu persoanele fără mască, de la petrecerea lui Orban.

CITEŞTE AICI: DOCUMENT Guvernul a adoptat relaxarea restricţiilor. Restaurantele rămân deschise până la ora 24:00. Lista completă a relaxărilor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici