Petru Filip: CPC să îşi asume răspunderea acuzaţiilor grave pe care le face

Primarul municipiului Oradea, Petru Filip (PD), a declarat, duminică, că nu cunoaşte motivele pentru care figurează pe lista candidaţilor la alegerile europene care nu corespund criteriilor de eligibilitate propuse de Coaliţia pentru un Parlament Curat.

1 afișare
Imaginea articolului Petru Filip: CPC să îşi asume răspunderea acuzaţiilor grave pe care le face

Petru Filip: CPC să îşi asume răspunderea acuzaţiilor grave pe care le face

Petru Filip (PD) a spus că CPC trebuie să justifice într-un fel cheltuirea banilor pe care îi primeşte, însă din Coaliţie nu fac parte nici judecători, nici procurori, motiv pentru care trebuie să îşi asume răspunderea acuzaţiilor grave pe care le fac.

"Habar nu am de ce aş apărea pe o astfel de listă neagră. De la 1 ianuarie 2007 am considerat că ţara românească a intrat în UE, iar din acel moment singurele organe abilitate să se lanseze în acuzaţii sunt judecătoriile şi parchetele. Este adevărat că această fundaţie trebuie să justifice cumva cheltuirea banilor pe care-i primeşte, însă atâta timp cât eu nu fac obiectul unor anchete, iar dânşii nu sunt nici judecători, nici procurori, ar trebui să-şi asume răspunderea pentru asemenea acuzaţii grave", a spus Filip.

El a cerut să fie lăsată justiţia să se pronunţe în astfel de probleme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici