Piedone: Acum este "ultimul tren" în care PC poate să fie "pe picioarele lui"

Primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a declarat, duminică, la Congres, că acum este "ultimul tren" în care PC poate să fie pe "picioarele lui" şi să nu mai fie la "remorca" nimănui la alegeri.

77 afișări
Imaginea articolului Piedone: Acum este "ultimul tren" în care PC poate să fie "pe picioarele lui"

Piedone: Acum este "ultimul tren" în care PC poate să fie "pe picioarele lui" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Dacă nu conştientizăm că este ultimul tren în care PC să fie pe picioarele lui şi să nu mai fim la remorca nimănui la alegeri, putem pleca acasă", a afirmat Piedone.

El a arătat că prezenţa numeroasă la Congres arată că PC este un "partid care există". "De ce nu putem naibi să trecem de acest prag blestemat de 5%, dacă existăm!", a adăugat Piedone.

Piedone este singurul candidat la postul de prim-vicepreşedinte al partidului, care va fi ales de Consiliul Naţional.

După intervenţia mai multor lideri judeţeni ai PC, delegaţii la Congres au început, la această oră, să voteze noul preşedinte al partidului, secretarul general şi membrii Consiliului Naţional.

Pentru funcţia de preşedinte sunt doi candidaţi: Daniel Constantin şi Petre Mărginean, iar pentru funcţia de secretar general un singur candidat: Codruţ Şereş, actualul secretar general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici